Sentio Pronet

Älykkääseen saunanohjaukseen.

Sentio by Harvian Pronet vie saunan ohjauskeskuksen juuri sinne, minne tahdot. Edistyksellinen, selaimessa toimiva sovellus tuo saunan kaikki ohjaustoiminnot älypuhelimeen, tabletille tai tietokoneelle. Moderni saunakokemus voi alkaa missä tahansa.

Sentio by Harvian Sentio Pronet muuttaa älylaitteen tai tietokoneen saunan ohjauspaneeliksi. Yhdistä Sentio by Harvia Pronet oman kotisi verkkoon ja nauti etäohjauksen tuomasta mukavuudesta. Saunan kiukaan käynnistämisen lisäksi sovelluksessa voi ohjata löylyhuoneen lämpötilaa, ilmankosteutta, infrapunasäteilijöitä ja valaistusta. Pronet on yhteensopiva Sentio by Harvian laadukkaiden Professional-ohjauskeskusten ja turvakytkimien kanssa.

Sentio Pronet tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä hotellin, kuntokeskuksen tai kylpylän asiakkaille. Saunan voi lämmittää valmiiksi asiakkaillesi jo heidän saapuessaan hotelliin. Sentio Pronet mahdollistaa löylyhuoneen lämpötilan ja ilmankosteuden säädön älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella häiritsemättä kylpylävieraiden saunaelämystä.

Tekniset tiedot
Tyyppi PRO-NET
Väri Valkoinen
  • Kiukaan maksimikuormitus (kW)
    10,5
  • Höyrystimen maksimikuormitus (kW)
    0,5
  • Infrapunasäteilijöiden ohjaus
    Kyllä