Qube 240 Pro Ammattikäyttöön 18 – 24 KW

Ammattimaisiin löylykokemuksiin.

Sentio by Harvian Qube 240 Pro on ammattilaiskäyttöön suunniteltu pehmeiden löylyjen kiuas, joka hurmaa tyylillään ja vakuuttaa kestävyydellään. Tarkkaan valitut materiaalit ja innovatiivinen vastusrakenne tekevät Qube 240 Pro:sta erinomaisen valinnan kylpylöihin ja hotelleihin tai suureen perhesaunaan.

Etsi jälleenmyyjä
product design
Design

Sentio by Harvia mahdollistaa rentouttavan saunaelämyksen ja moniaistillisen löylykokemuksen. Tyylikkään Qube-kiukaan kivitilaa kehystää harjattu teräs ja sen alaosa on grafiitinmusta. Quben ulkomuoto mahdollistaa sen sijoittelun saunasisustukseen miten päin tahansa - kiukaan kaikki sivut voidaan jättää näkyviin. Viimeisteltyyn kokonaisuuteen suosittelemme kiukaan ympäröivää puukaidetta. Puinen suojakaide keventää jykevän Quben ilmettä ja tuo saunatilaan turvaa. Suojakaide on mahdollista asentaa myös puolikkaana versiona, joka sopii erinomaisesti nurkkaan asennetun Quben ympärille.

Väri & Materiaali
 • Kivitilaa kehystää harjattu teräs.
 • Ulkokuori on tyylikkään grafiitinmusta.
Innovaatio

Sentio by Harvia tuotteiden suunnittelussa hyödynnetään viimeisimpiä sauna-alan innovaatioita parhaimman kokemuksen tarjoamiseksi. Tyylikäs ulkopinta on suunniteltu hyödyntäen kolmikuoriteknologiaa, jonka ansiosta kiukaan ulkopinnan lämpötila pysyy kodinkonemaisesti alhaisena kiukaan ollessa päällä. Ammattikäyttöön suunniteltu Qube on pitkäikäinen ja pysyy siistinä myös kovassa käytössä. Kiukaan pohjalevy kerää kivitilasta putoavat kivenmurut säilyttäen saunahuoneen aina puhtaana ja viimeisteltynä.

image
Käyttömukavuus

Innovatiiviset ratkaisut suunnittelussa parantavat myös käyttömukavuutta. Qube-kiukaat ovat miellyttäviä huoltaa kiukaan kivitilan ollessa erillään vastuksista. Erillinen kivitila mahdollistaa vastushuollon ilman kivien uudelleen ladontaa. Rakenne suojaa vastuksia myös ylimääräiseltä vedeltä ja kivien painolta pidentäen vastusten käyttöikää. Irrotettava kytkentärasia tekee asennuksesta ja huoltotoimenpiteistä vaivattomia ja nopeita.

image
Tekniset tiedot
Tyyppi QUBE-240
Teho (kW) 18 - 24
Väri Black
Paino (kg) 59
Saunan koko m3 20 – 40
Max. kivimäärä (kg) 70
Lataa Käyttö- ja asennusohje
 • Leveys (cm)
  72.5
 • Korkeus (cm)
  92
 • Syvyys (cm)
  50
 • Saunan minimikorkeus (m)
  230