Mobiilikäynnistys sähkökiukaille

Mobiilikäynnistys sähkökiukaille

Sentio by Harvia etäkäynnistettävien ohjauskeskusten avulla saunomisen valmistelusta tulee entistä vaivattomampaa, kun saunan voi lämmittää lähes mistä tahansa. Oletpa sitten matkalla töistä kotiin, lenkkipolulla, laskettelurinteessä tai hiihtoladulla – käynnistä kiuas siellä missä mobiililaitteesi on.

Vaivattomaan käyttöön tarvitset vain ShellyCloud- mobiilisovelluksen ja ohjauskeskukseen yhteensopivan mobiilikytkimen, joka yhdistetään asuntosi wlan-verkkoon. Näin voit mobiilisovelluksen kautta käynnistää kiukaasi myös ollessasi poissa kotoa.

product design
Kätevä

Helppo kiukaan käynnistys ja sammutus Shelly -mobiilisovelluksen kautta missä tahansa, myös kodin ulkopuolella.

Turvallinen

Voit saunoa turvallisesti, sillä ohjauskeskuksen lämpötila-anturi valvoo saunaasi ja ovikytkin tai turvalaite varmistavat saunasi turvallisuuden.

image
Lataa ilmainen sovellus

Ilmainen Shelly Cloud -sovellus saatavilla App Store:ssa ja Google Play:ssa

image
Tekniset tiedot
Yhteensopiva tuote

Home.com4

Sentio by Harvian Home.com4 on Bluetooth-teknologiaa hyödyntävä ohjauskeskus, joka mahdollistaa kattavasti saunan toimintojen ohjauksen mobiililaitteella.

Lue lisää
Yhteensopiva tuote

Just Sauna -kosketuspaneeli

Sentio by Harvia Just Sauna Fin -ohjauskeskukseen kuuluu lasinen, hienostuneesti muotoiltu kosketuspaneeli. Paneelilla voi ohjata kiukaan lisäksi myös hybridisaunan infrapunasätelijöitä.

Lue lisää
Yhteensopiva tuote

Professional - ohjauskeskukset

Ammattimaisiin saunakokemuksiin. Sentio by Harvian Professional-ohjauskeskuksesta hyötyvät erityisesti saunaelämysten ammattilaiset kylpylöissä ja hotelleissa. Saunahuoneen ohjaaminen on helppoa, etenkin kun ohjauskeskus on yhdistetty Sentio by Harvia Pronet -ohjauslaitteen kautta verkkoon.

Lue lisää