Mobiilikäynnistys sähkökiukaille

Mobiilikäynnistys sähkökiukaille Powered by Shelly Cloud FS-SY

Sentio by Harvia etäkäynnistettävien ohjauskeskusten avulla saunomisen valmistelusta tulee entistä vaivattomampaa, kun saunan voi lämmittää lähes mistä tahansa. Oletpa sitten matkalla töistä kotiin, lenkkipolulla, laskettelurinteessä tai hiihtoladulla – käynnistä kiuas siellä missä mobiililaitteesi on.

Vaivattomaan käyttöön tarvitset vain ShellyCloud- mobiilisovelluksen ja ohjauskeskukseen yhteensopivan mobiilikytkimen, joka yhdistetään asuntosi wlan-verkkoon. Näin voit mobiilisovelluksen kautta käynnistää kiukaasi myös ollessasi poissa kotoa.

Lataa asennus- ja käyttöohje tästä

product design
Kätevä

Helppo kiukaan käynnistys ja sammutus Shelly -mobiilisovelluksen kautta missä tahansa, myös kodin ulkopuolella.

Turvallinen

Voit saunoa turvallisesti, sillä ohjauskeskuksen lämpötila-anturi valvoo saunaasi ja ovikytkin tai turvalaite varmistavat saunasi turvallisuuden.

image
Lataa ilmainen sovellus

Ilmainen Shelly Cloud -sovellus saatavilla App Store:ssa ja Google Play:ssa

image
Tekniset tiedot
Yhteensopiva tuote

Home.com4

Sentio by Harvian Home.com4 on Bluetooth-teknologiaa hyödyntävä ohjauskeskus, joka mahdollistaa kattavasti saunan toimintojen ohjauksen mobiililaitteella.

Lue lisää
Yhteensopiva tuote

Just Sauna -kosketuspaneeli

Sentio by Harvia Just Sauna Fin -ohjauskeskukseen kuuluu lasinen, hienostuneesti muotoiltu kosketuspaneeli. Paneelilla voi ohjata kiukaan lisäksi myös hybridisaunan infrapunasätelijöitä.

Lue lisää
Yhteensopiva tuote

Professional - ohjauskeskukset

Ammattimaisiin saunakokemuksiin. Sentio by Harvian Professional-ohjauskeskuksesta hyötyvät erityisesti saunaelämysten ammattilaiset kylpylöissä ja hotelleissa. Saunahuoneen ohjaaminen on helppoa, etenkin kun ohjauskeskus on yhdistetty Sentio by Harvia Pronet -ohjauslaitteen kautta verkkoon.

Lue lisää