Green Tea Wellness Set -paketti

Hemmottelua ja hyvinvointia.

Sentio by Harvian uusi saunaelämyskonsepti sisältää kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen ja saunan lämmössä rentoutumisen. Hyvinvoinnin edistämiseksi ja arjen luksukseksi saunaelämyksiin voi tuoda jotain uutta Wellness Set-hemmottelupakkauksella.

(sis. kuorintasuola, kuorintavoide, löylytuoksu, menthol-kristalli & kosteusvoide)

 

Arjen hemmottelua

Sentio by Harvian löylykokemus hemmottelee kaikkia aisteja tehden keholle ja mielelle hyvää. Saunasta haetaan hyvää oloa ja puhtautta, joita tarjoillaan myös hurmaavissa hemmottelupakkauksissa.

Sentio by Harvian hemmottelupaketin pehmeät vihreän teen tuoksut viimeistelevät löylynautinnon. Rentouttavin saunakokemus sisältää miellyttävän pehmeän löylynautinnon, tyylikkään saunasisustuksen, rauhoittavan musiikin ja äänen, minkä hurmaavat tuoksut viimeistelevät.

image
Virkistävää raikkautta

Sauna Menthol-kristallit ovat virkistävän raikkaita löylytuoksuja. Kristallikide asetetaan kuumien kiuaskivien päälle. Pienikin kristalli tuo suuria tunnelmia ja raikkaan mentholin tuoksun saunaan. Saunakristallin lisäksi hemmottelupakkauksesta löytyy löylyveteen lisättävä löylytuoksu lempeämmän tuoksun ystävälle.

Sentio by Harvian hemmottelupaketti sisältää myös kuorinta- ja kosteusvoiteet. Vihreän teen aromi on pehmeä ja miellyttävä.

image
Tekniset tiedot
Tyyppi 1-037-414