Ergonominen selkänoja, 350 W

Miellyttävimpään saunaelämykseen.

Sentio by Harvian selkänojat tuovat tyylipuhdasta designia infrapunasaunaan. Ergonomisesti muotoillut selkänojat muotoutuvat juuri oman asentosi mukaan tarjoten miellyttävimmän rentouden tunteen koko kehollesi.

Etsi jälleenmyyjä
Design

Sentio by Harvia vie saunaelämykset uudelle tasolle. Infrapunasaunan tarjoama kehoa hellivä vaikutus on voimakkainta, mikäli infrapunasäteily kohdistuu selkärangan alueelle. Lämmön tuomasta rentoudesta inspiroituneena Sentio by Harvia tarjoaa ergonomisesti muotoiltuja selkänojia, jotka mahdollistavat entistä miellyttävämmän saunomiskokemuksen. Kaikkia aisteja hivelevä kokemus voidaan viimeistellä sopivilla tuoksuilla, kauniilla valaistuksella ja rentouttavalla musiikilla.

Materiaali
 • Vaalea puumateriaali on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten.
Mukavuus

Vaaleapuinen selkänoja mahdollistaa entistä rentouttavamman kokemuksen sen muodostaessa pehmeämmän kulman selälle istuimen ja seinän väliin. Selkänoja koostuu pienistä paloista, jotka mukautuvat selän asennon mukaan.

Saunassa tärkeintä ei ole tuntea vain sen tuoma lämpö. Parhaimmillaan saunaelämys tuo kokonaisvaltaisen kehon ja mielen rentouden. Kaikkia aisteja hellivän infrasaunakokemuksen viimeistelee selkänojat, jotka asettuvat saumattomasti infrapunasäteilijöiden eteen tukemaan niihin nojaavaa kylpijän selkää. Kokonaisuus miellyttävä katsoa ja kokea.

image
Tekniset tiedot
Tyyppi RL-IR-E
 • Leveys (cm)
  11
 • Korkeus (cm)
  71,5
 • Syvyys (cm)
  8
Tyyppi RL-IR-L-L
 • Leveys (cm)
  11
 • Korkeus (cm)
  71,5
 • Syvyys (cm)
  8
Yhteensopiva tuote

Sentio by Harvian infrapunasäteilijä

RL-IR-E -selkänoja on yhteensopiva 350 W infrapunasäteilijän kanssa ja RL-IR-L-L -selkänoja 500 W infrapunasäteilijän kanssa.

Tutustu