Valavier Aktivresort
Brand bei Bludenz, Itävalta

Modernia designia näköalapaikalla

Valavier Aktivresort on luonnosta, liikkumisesta ja hyvästä olosta nauttiville suunniteltu designhotelli Itävaltalaisen vuoristomaiseman keskellä.

Sentio by Harvian vahvimmat elementit, design ja saunateknologia, kohtaavat uniikilla tavalla Itävaltalaisen hotellin sauna & spa -osastolla. Tuotevalinnat korostavat keski-eurooppalaista linjakasta muotoilua tuoden edistyksellisimmät ominaisuudet kylpylän asiakkaille. Kylpijän tehtäväksi jää vain hetkestä nauttiminen pehmeän höyryn ja viimeistellyn sisustuksen ympäröimänä.

Ilmavan kevyt näköalasauna

Valavier Aktivresort on luonnosta, liikkumisesta ja hyvästä olosta nauttiville suunniteltu designhotelli Itävaltalaisen vuoristomaiseman keskellä. Henkeäsalpaavan upea luonto tulvii sisään myös hotellin saunaosastolle. Saunahuoneen julkisivu on ikkunalasia, joka tarjoaa mahtavan näköalan kylpijöilleen.

Lauderatkaisu ja seinät ovat vaaleasävyiset. Pehmeä puumateriaali tuntuu miellyttävältä lauteilla rentoutuvan ihoa vasten. Valoisuutta korostaa suuri kattoikkuna.

Saunatilassa on panostettu valoisuuteen.

Viimeistelty muotoilu ja uusin tekniikka kohtaavat

Tyylitellyn saunasisustuksen viimeistelee Sentio by Harvian Concept R -designkiuas. Kiukaan ominaisuudet tekevät siitä täydellisen designkylpylöiden lämmönlähteen. Concept R on näyttävä kiuas joka puolelta, joten sen asentaminen suuren maisemaikkunan viereen oli sisustuksellisesti tyylikäs ratkaisu.

Designin lisäksi Concept R -malliston suunnittelussa on panostettu turvallisuuteen. Kiukaan designkuori on kolmikerroksinen, jolloin ulkovaippa pysyy maltillisen lämpimänä jopa kiukaan ollessa päällä.

”Valitsimme Valavierin hotelliin Concept R -designkiukaan, sillä se näyttää tyylikkäältä – jopa saunassa, jossa on seinän kokoinen ikkuna. Erityisen ulkokuorensa ansiosta voimme luottaa myös siihen, etteivät kylpylän vieraat polta itseään kiukaaseen saunassa.”

– Reinhard Hager, rakennuttaja, HFT Hager

Jykevän mustaa ulkovaippaa keventää kiukaaseen kiinnitetty vaaleapuinen suojakaide. Suojakaide on varustettu turvakytkimellä, joka tekee kiukaasta täydellisen valinnan yhteisösaunaan.

Täydellisen spa-elämyksen luominen Valavierissa on helppoa ja vaivatonta ammattilaiskäyttöön suunniteltujen Professional -sarjan ohjauskeskuksien ansiosta. Sarjan ohjauspaneeleilla löylyelämyksen säätely onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, jolloin asiakkaiden löylymieltymyksiin vastaaminen on helppoa.

Pehmeät löylyt rustiikkisessa saunahuoneessa

Valavier-hotellin kylpyläosasto kätkee sisäänsä näköalasaunan lisäksi höyryhuoneen ja upeasti viimeistellyn, rustiikkista tunnelmaa henkivän perinteisen saunan. Seinäpanelointi tuo saunaan tummanharmaita sävyjä. Löylyelämys on viimeistelty värivaloilla ja löylyautomaatilla. Kylpijän tehtäväksi jää vain pehmeän kosteista löylyistä nautiskelu, kun löylyautomaatti annostelee lisää vettä Concept R -kiukaan kuumille kiville.

Concept R -kiukaat ovat saaneet parikseen löylyautomaatin.